İçeriğe geç

Erciş Van Arası Otobüsle Kaç Saat

Erciş Van arası kaç TL?

Erciş – Van otobüs yolculuğuEn ucuz bilet100,00 TLEn ucuz firmaMetro TurizmErciş ile Van arası kaç saat?1s 7dkEn aktif firmaMetro TurizmOrtalama fiyat100,00 TL1 satır daha

Van Erciş otobüsleri nereden kalkıyor?

Erciş Otobüs Terminali, ilçenin merkezinde, Van Gölü’nün hemen kıyısında yer almaktadır. Erciş Terminali’nden ilçenin diğer noktalarına rahat ve hızlı bir şekilde seyahat etmek isteyenler, minibüs, taksi ve seyahat şirketi hizmetleri gibi alternatifleri tercih edebilirler.

Erciş kaç km kare?

Erciș İlçesi’nin yüzölçümü 2078 km²’dir.

Erciş’te Diyarbakır arası kaç kilometre?

Erciş – Diyarbakır arası otobüs bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 478 km. Yaklaşık seyahat süresi: 7 saat 9 dakika. Son satış 34 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat. 700 TLDDalik seyahat sayısı. 30 seyahat noktası. Bir satır daha

Erciş Van arası otobüs kaç saat?

Erciş – Van Otobüs Seferiobilet’te en ucuz yolculuk100,00 TLGünlük yolculuk sayısı2En ucuz şirketMetro TurizmErciş – Van Kaç saat? 1s 7dkEn çok yolculuk yapan şirketMetro Turizm1 satır daha

Van Erciş kaç saat sürüyor?

Van – Erciş Otobüs Feriobilet ile en ucuz yolculuk100,00 TLEn ucuz firmaVanyolu SeyahatVan – Erciş Kaç saat? 1s 19dkEn çok sefer yapan firmaVanyolu SeyahatOrtalama fiyat112,00 TL1 satır daha

Öz Erciş hangi firmanın?

Öz Erciş Seyahat Otobüs Bileti Öz Erçiş Seyahat, 20 Haziran 2006 tarihinde Yiğit ailesi tarafından kuruldu. Öz Erçiş Seyahat filosu Mercedes Travego marka otobüslerden oluşmaktadır.

Bitlis Tatvan Van Erciş arası kaç km?

Erciş ile Tatvan arası seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürmektedir? Erciş ile Tatvan arası toplam mesafe 161 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat 30 dakika sürmektedir.

Erciş Ankara arası kaç?

Ankara Erciş arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürüyor? Ankara Erciş arası toplam mesafe 1222 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 18 saat 30 dakika sürmektedir.

Erciş’in Kürtçe ismi nedir?

Erciş (Kürtçe: Erdîş), Van ilinin bir ilçesidir.

Erciş’in eski ismi nedir?

Erciş’in çeşitli yerlerinde bulunan çivi yazılı kitabelerden, Urartu kralları Argişti ve Menua zamanında Erciş’in yeniden inşa edildiği, Tetuma adıyla bir kent kurulduğu, yeniden inşa edilen kentte sulama kanalları yapıldığı, tarıma büyük önem verildiği anlaşılmaktadır.

Erciş nerenin başkenti?

Van Erciş’in Karakoyunlu Devleti’nin başkenti olduğunu biliyor muydunuz? Devletin kurucusu Kara Yusuf Bey’in Erciş’te doğduğunu ve dönemine damga vuran eşi Kadem Paşa Hatun’un İstanbul’un fethinden beş yıl sonra yaptırılan bu türbede defnedildiğini biliyor muydunuz? 14 Ağustos 2023

Erciş’in nüfusu ne kadardır?

Erciş, yeşil, tarihi, turistik ve ticaret yollarının kesiştiği noktada yer almaktadır. 2018 verilerine göre Erciş’in nüfusu 173.313’tür. 89.717 erkek ve 83.

Ağrı ve Erciş arası kaç kilometre?

Ağrı Erciş Arası Otobüs Ağrı Erciş arası mesafe 133 km olup en hızlı servisimiz ile yolculuk yaklaşık 2 saat 10 dakika sürmektedir.

Erciş’te Iğdır arası kaç kilometre?

Erciş-Iğdır arası toplam mesafe 222 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 3 saat 30 dakika sürmektedir.

Erciş Tatvan kaç?

Erciş ile Tatvan arası toplam mesafe 161 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat 30 dakika sürmektedir.

Van Erciş Havaalanı arası kaç km?

Erciş’e Hava Yoluyla Ulaşım Erciş’e en yakın havalimanı 100 km uzaklıktaki Van ilinde bulunmaktadır. Bulunduğu illerden Van Havalimanı’na seyahat eden ziyaretçiler havalimanı varış salonunun çıkışında bulunan araçlarla doğrudan Erciş’e ulaşabilirler.

Çay Erciş arası kaç km?

Çay ile Erciş arası mesafe 1467 km olup, en hızlı uçuşumuzla yaklaşık 21 saat 15 dakika sürmektedir.

Ağrı ve Erciş arası kaç kilometre?

Ağrı Erciş Arası Otobüs Ağrı Erciş arası mesafe 133 km olup en hızlı servisimiz ile yolculuk yaklaşık 2 saat 10 dakika sürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir